Bali or bust - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Rosalie Frank - WaarBenJij.nu Bali or bust - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Rosalie Frank - WaarBenJij.nu

Bali or bust

Door: Frank

Blijf op de hoogte en volg Rosalie

18 December 2007 | Cambodja, Phnom-Penh

Alweer een jaar dat is omgevlogen maar zeker niet ongemerkt voorbij is gegaan…! In de afgelopen 12 maanden kregen we een prachtige tweede dochter, weer een nieuw huis, een nieuwe baan voor mij, ons bezoek aan Nederland, veel bezoek vanuit Nederland, het ongeluk van Mr. Tee en gelukkig zijn tot nu toe veelbelovende herstel. Daar tussendoor natuurlijk ook gewoon werken, afgewisseld met weekendjes aan het strand.

Met nog een dag te werken en de rapporten de deur uit kunnen we ons nu eindelijk gaan verheugen op de komende vakantie. Donderdag vertrekken we naar Kuala Lumpur en de volgende dag vliegen we door naar Bali, waar we twee weken kunnen uitrusten. Meindert, Jessica en Noor vliegen met ons mee en op Bali komen ook Hermien en Piet de feestvreugde verhogen. Hopelijk wordt Oudejaarsavond dan iets spannender dan vorig jaar, toen we om 10 uur op ons bedje lagen!

Na Bali nog een weekje door naar Lombok, of preciezer: de Gili eilanden vlak daarnaast. Met opa en oma binnen handbereik, en nog wat oppasdagen tegoed, hoop ik met Roos te gaan kijken of we ons nog iets kunnen herinneren van onze duikcursus! Ik heb al wat “opfriscursussen” gedownload in de hoop ’t geheugen wat... euh... op te frissen. Ik heb er geloof ik best wel zin in!

Nog een puntje van orde: de postbus zullen we volgend jaar niet meer gebruiken. Post kan verstuurd worden naar:

ISPP
Att. Rosalie/Frank
#1, Street 360
Phnom Penh
Cambodja

Rest mij nog slecht u allen hele fijne feestdagen toe te wensen!

Frank, Rosalie, Dunya, Phalla

• 18 December 2007 - 09:06

Bart:

Mogge!

Ik hoop dat jullie een lekkere relaxte vakantie hebben... veel plezier met de meiden en doe iedereen die we kennen de groeten van ons.

Tot volgend jaar!

• 18 December 2007 - 10:09

Netty En Vagelis:

Heb je ouders nog niet gesproken, maar geloof wel dat ze een fijne tijd hebben gehad. (gelezen op kerstkaartje!!)Wij wensen jullie een heerlijke Kerstvakantie op Bali en een goede jaarwisseling. Duik niet te diep! Zodat wij in 2008 weer van jullie berichtjes mogen genieten. Kus en liefs voor alle vier!
    Netty en Vagelis

• 18 December 2007 - 10:44

Eric:

ja jongens, 2007 is zeker een jaar om niet te vergeten. Ik hoop dat we elkaar volgend jaar wat meer kunnen zien. Ik ben voornemens om jullie kant op te komen, als het van Kiki mag.
    Kerst op Bali...Jullie hadden voor de afwisseling ook de sneeuw op kunnen zoeken. Hebben wij ook weer eens wat andere foto's.

Heel veel plezier en tot snel.
    Eric

• 18 December 2007 - 15:05

Mariska:

Ooooo, wat een warmte straalt er van de foto's, ik heb er eentje uitgeprint en daar warm ik nu mijn handen bij als ik net van buiten kom....
    Kus, Maris

• 18 December 2007 - 15:18

Henk En Marian:

Wij wensen jullie een fijne kerstvakantie, samen met Piet en Hermien en natuurlijk de meisjes. Een gezond en voorspoedig 2008 wensen wij jullie batuurlijk ook.
    Groetjes uit een koud - vochtig min 3 Nederland.

• 18 December 2007 - 19:34

Marieke, Rik En Cato:

Heel veel plezier met de toptrip en dat duiken klinkt ook heel goed!! Lekker ff samen in actie! Goede manier van het nieuwe jaar ingaan.
    Kus,

Marieke

• 18 December 2007 - 21:44

Cees En Jos:

Hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2008 voor het hele gezin.
    Verder een fijne vakantie met de familie, rust lekker uit dan kunnen jullie het nieuwe jaar met frisse moed en uitgerust beginnen. Groetjes uit een koud Monster zo'n -3 gr.

• 18 December 2007 - 23:12

Tjitte-hinke:

lieve allemaal,

wij wensen jullie mooie feestdagen en een gezond en een gelukkig nieuwjaar toe.
    Liefs uit een koud Warns.
    tjitte-hinke

• 19 December 2007 - 06:38

Marion En Pol:

Lieve nicht, neef en nichtjes,

Groeten aan mijn oudste broer en schoonzus, natuurlijk ook aan M, J en N. Drink eeen enkel biertje en ga niet naar de Sariclub :-)). Say hello to the Petronastowers.Vermaak je (we worden alweer jaloers). 'n Goed 2008

m & p

• 19 December 2007 - 10:13

Saskia:

Hoi Frank, Rosalie en meiden,
    Daar zullen weer prachtige plaatjes gemaakt kunnen worden van de meisjes! Lekker zeg, kerst op Bali. Het spreekt ook tot de verbeelding van onze meiden. Gaat de tijd bij jullie net zo snel als bij ons? Alweer een jaar voorbij. Help, ik word al 35... Marieke een tiener...
    Geniet ervan!!! Fijne feestdagen!

• 19 December 2007 - 21:20

Tante Diny/Oom Hans:

Leuk om weer het e.e.a. over jullie ervaringen te lezen.
    Kreeg jullie bericht van Rien.
    Ook ons e-mailadres er bijgezet.
    Fijne vakantie op Bali enz.
    Gr.D- en H Lamb