Toet update
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Rosalie
02 Mei 2006 | Cambodja, Phnom-Penh
Nadat hij de hele week slecht had willen eten was hij vrijdag teruggevallen tot maar 85 gram. En dat terwijl hij in de eerste week zijn geboortegewicht zou moeten verdubbelen! Maar zaterdag, op weg naar Sihanoukville, heeft-ie denk ik letterlijk en figuurlijk het licht gezien. Ten eerste omdat z'n oogjes eindelijk open zijn (waaruit blijkt dat-ie echt net geboren was toen we 'm vonden) en ten tweede omdat-ie ineens dorst bleek te krijgen. Sindsdien is er geen houden meer aan en woog hij drie dagen later ineens 105 gram! We zullen zien waar het op uitkomt.
Aan de kust was het wat regenachtig maar wel erg lekker. Heerlijk ontspannen en heel gezellig met Lisa en Sidney, ondanks de "minder goede staat" van hun ingewanden. Dus, veel kletsen en verder weer bijzonder weinig activiteit.
Vanmorgen het schoolgeld voor drie kinderen voor het komende kwartaal betaald ($117, inclusief haal- en brengservice) en een stropdasje voor het uniform van Buntheak ($0.65). Alle sponsors weer waanzinnig veel dank voor de bijdragen!