Season's greetings
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Rosalie
25 December 2008 | Cambodja, Phnom-Penh
Wij zingen de hele dag mee met “Wij hebben een heel fijne kerstvakantie” van “Kerstfeest met Bert en Ernie”. Hiermee proberen we toch om de kerstsfeer een beetje bij de meiden door te laten dringen. Ze blijven nog een beetje hangen in de Sint, maar dat was ook zo’n leuk feest.
Hoewel we op straat steeds meer zwetende Cambodjanen in kertsmannenpakken tegenkomen en je er pas echt helemaal bij hoort als je een plastic kerstboom hebt staan, is het toch niet helemaal het kerstfeest waar wij mee groot zijn geworden.
We proberen de tradities dan ook uit alle macht voort te zetten: vanmorgen om 6 uur opgestaan om de nachtmis via de televisie te bekijken. Zelf een kerststal geknutseld en bij de kerstpalmboom gezet, kerstmannen en –vrouwenpak aan, kaarsjes erbij, borende en zagende buren op de achtergrond…
Het is nu tijd om naar de kapper/nagelstudio te gaan voor een kerstopknapbeurt met de hele familie. Daarna gaan we naar The Shop voor de kerstbrunch en vanavond in kerstoutfit met glitterschoenen voor de meisjes naar Le Royal voor de kerstborrel.
Kortom: ook vanaf hier hele fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!
Liefs,
Phalla, Dunya, Rosalie en Frank
P.S. Als ik van de week tijd heb zal ik even de gaten in de recente geschiedenis opvullen met wat geantidateerde berichten over (bijvoorbeeld) de Waterfestivalvakantie, het Placebo concert bij Angkor Wat, Sinterklaas, verjaardagen, Aladdin Under the Sea (de panto van de Phnom Penh Players van dit jaar), natuurlijk aangevuld met bijpassende foto's en filmpjes.
25 December 2008 - 07:43
Marieke En Cato:
nou let op wij komen eraan met zelfgebakken kersttulband en schuimkransjes!
Kus
Marieke -
25 December 2008 - 13:28
Mniek,Nico,Charlotte:
Hallo lieve vriendjes,
Veeeeeeeeeeel te lang al niet gezien. Heel veel liefs van ons! en geniet ervan! Knuffels! -
26 December 2008 - 12:58
Mone:
hee wat zie ik nu? Mniek, Nico en Charlotte.
Gefeliciteerd wat tof, wist niet dat het al zover was. Echt heel erg gefeliciteerd. Beetje stom zo, maar weet even niet hoe ik jullie anders kan bereiken..haha.
Fijne kerst allemaal!
D & P zien er weer ubercute uit!
xx
mone thijs en mees. -
27 December 2008 - 11:28
Netty:
Wat een prachtige plaatjes.De meisjes zijn wel gegroeid zeg! Kerst hier nu ook achter de rug, op naar oud en nieuw! Alle beste wensen en een heel goed 2009! Xronia Pola, zeggen Grieken. Het is hier best koud, maar het zonnetje schijnt!
Liefs Netty en Vangelis -
02 Januari 2009 - 08:01
Nina:
Hallo familie Vink,
Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2009 ! Met een goede gezondheid, veel liefde en vriendschap en gewoon veel fun.
Nina -
10 Januari 2009 - 15:04
Mariska:
Hey!
Ook vanuit Berkel en Bodenrijs (je weet wel, dat gat)als nog de ijskoude nieuwjaarsgroetjes. het is al weken bibberrrrrrr koud hier! misschien wel een 11-stedentocht!
dikke kus van ons allemaal. -
15 Januari 2009 - 17:20
Frank En Rosalie.:
Wat een leuke foto's. Alles goed met jullie?
Groetjes van Huub en An uit Roelofarendsveen.