Niks bijzonders
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Rosalie
21 Februari 2009 | Cambodja, Phnom-Penh
Na de vakantie mocht Phalla ook op ISPP beginnen dus ze zit nu bij Ms. Blandine in de klas. Gelukkig zijn er dit jaar drie klassen zodat ze niet bij Dunya zit en niet bij mama. Rosalie is vanaf het begin van het schooljaar ruim drie weken ziek geweest. Voor Phalla kwam dat eigenlijk goed uit, omdat het haar de gelegenheid gaf om lekker in de klas te settelen zonder dat ze door Roos’ nabijheid werd afgeleid. Voor Roos zelf natuurlijk niet zo lekker... Ze had problemen met haar ingewanden en haar lever maar gelukkig nu weer vrijwel de oude, alleen nog wat snel moe.
Rosalie is nu in Kuala Lumpur om een cursus te doen, dus ik ben dit weekend alleen met de meiden. Tot nu toe hebben we een druk programma: vanmorgen eerst samen hardlopen en toen naar de zwemles. Daarna heb ik Dunya naar Beate gebracht waar ze de clown aan het uithangen is en ben ik met Phalla lekker gaan lunchen. Het hete seizoen lijkt inmiddels alweer aangebroken dus we liggen nu een beetje lamlendig televisie te kijken. Straks weer naar buiten in het badje...
Volgend weekend gaan Rosalie en ik een nieuwe poging doen om de Preah Khan tempel in de Preah Vihear provincie te vinden. Drie jaar geleden hebben we dit ook geprobeerd maar we zijn toen onverrichter zake weer teruggekomen. Zie eerdere poging hier: http://frankenrosalie.waarbenjij.nu/index?page=message&id=1275563
Ik ben nu druk bezig met het inwinnen van informatie (met name over de te volgen route), maar volgens mijn collega Im luidt een Khmer spreekwoord: “Je mond is de beste kaart.” Nog een weekje om mijn Khmer op te poetsen!
Daarna nog precies 13 weken tot aan het eind van het schooljaar. We hebben inmiddels ook vliegtickets geboekt voor deze zomer. Het is nog niet helemaal duidelijk of we samen aankomen en ik eerder terugga (ik heb 5 weken vakantie) of dat Roos met Dunya en Phalla eerst vliegt en ik wat later, zodat we samen terug kunnen vliegen. We hebben er in ieder geval enorm veel zin in om iedereen weer eens in levende lijve te zien! Moeilijk voor te stellen dat het twee jaar geleden is dat we veel van jullie voor het laatst hebben gezien. Het voelt namelijk als gisteren. Neem dus maar van ons aan: uit het oog is niet uit het hart! Ook al schrijven we niet zo heel vaak...
21 Februari 2009 - 09:30
Mone:
Wij kijken er ook naar uit!
dikke kus, fijn weekend met de meisjes.
21 Februari 2009 - 09:34
Naaldwijk:
Volgens ons zijn we deze keer de eersten om te reageren! We kijken met verlangen naar jullie komst uit, in welke volgorde dan ook. We
"genieten" hier nog steeds van winterse temperaturen, maar hopen dat het nu toch wel gauw een beetje lente wordt en dat de zaak lekker opwarmt zodat de schok voor jullie niet al te groot wordt.
Liefs en tot horens/mails
(o)ma Corrie en (o)pa Rien
21 Februari 2009 - 12:29
Debby Thio:
dag schatjes
sinds gisteren is Uma nederlandse geworden jippeeeee...graag willen we dat vieren met hun Cambodiaanse van mierlo nichtjes in Belgie maw jullie MOETEN bij ons langskomen
marc debby maya en uma van mierlo -
21 Februari 2009 - 14:21
Henk En Marian:
Rien en Corrie waren dus niet de eerste, wij gelukkig ook niet, maar vinden jullie berichten altijd heel leuk om te lezen maar de foto's mogen er ook best zijn. Hopen jullie ook te ontmoeten en weer eens "kort" bij te praten. Groet van ons -
22 Februari 2009 - 20:55
Mniekie:
Wat een prachtige foto en wat zijn jullie allemaal groot geworden! Al bijna juni!
Hugs & Kisses.
Mniekie, Charlotte & Nico -
23 Februari 2009 - 06:56
Netty:
Wat worden de meijes groot! Veel succes met het vinden van de tempel.Horen (en zien) graag of het gelukt is.
Er nog even tegen aan en dan naar het Kikkerlandje! Benijd jullie om de warmte daar. Hier is het kwakkelen. Maar wij slaan ons er doorheen en kunnen ons voorbereiden op de warmte in Griekenland! Hoop jullie van de zomer te ontmoeten.
Lieve groeten, Netty en Vangelis -
23 Februari 2009 - 11:05
Afke:
Hoezo niets bijzonders. Hartstikke fijn om te horen dat het (meestal) goed met jullie gaat. Ik heb de foto's van Marieke en Cato gezien. Hartstikke leuk die 3 meiden (in bad). En Cato raakt er ook maar niet over uitgepraat. Groetjes, Afke